Uklanjanje celulita

Uklanjanje celulita

Celulit, noćna mora za čak 90% savremenih žena i 10% muškaraca. Takozvani izgled pomorandžine kore može se javiti na različitim regijama a to su najčešće bitine, zadnjica, bokovi i stomak. Nastaje zbog nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože, vezivno tkivo slabi, posledica je mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Savremeni način života, drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit.

Metode za uklanjanje celulita kod nas:

1. Heksapolarno radiotalasno uklanjanje celulita Nakon ove superiorne metode celulit jednostavno nestaje. Napredna tehnologija precizno fokusira energiju za simultano selektivno zagrevanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i celulita u njoj. Celulit se pogadja tako da multipolarna energija deluje na staničnu membranu celulita, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu.Razbijeni celulit se razlaže metaboličkim procesima, drugim delom se koristi za energetske potrebe organizma, celulit se nestaje, a koža zateže i podstiče se proizvodnja i obnova kolagena. Tretman traje 30 minuta, a tretmani se rade u vremenskom intervalu od 7 dana.
Uklanjanje celulita 2.Uklanjanje celulita vakumom Anticelulit tretman vakumom postižemo regenerativni efekt na kolagenskim vlaknima i ishranu ćelija, dok se moduliranim vakumom sprovodi limfna drenaža, zatezanje i stvaranje većeg međućelijskog prostora.Kod anticelulit tretmana vakumske terapije njegovo jedinstveno delovanje na dermis, kutis i subkutis podstiče u telu metabolizam, stvaranje kolagena, aktivira se fibroblast, mobiliše limfu i povećava propustljivost kapilara. Tretman ugodan, bezbolan i siguran

3. Uklanjanje celulita cupping terapijom (ventuzama) Jedna od najstarijih metoda preuzeta iz tradilionalne kineske medicine jeste upravo cupping terapija, u kojoj se koriste male staklene čaše posebnog oblika -ventuze, a prisutna je u mnogim kulturama sveta. Ventuze se kreiranjem vakuma stavljaju na kožu, ostavljaju se na koži par minuta prilikom kojih pruža detoksirajući i opuštajući učinak. Efekat ovakve primene ventuza je potvrđen, njihovo delovanje prodire u telo i do 10cm.Cupping potiče oslobađanje toksina, stimulise periferni nervni sistem, akivira limfni sistem, oslobađa blokade u telu, čisti i aktivira krvne žile, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njen izgled, te joj daje elastičnost.

Prilikom besplatnih konzultacija, naš tim kozmetologa će razmotriti vaš problem i utvrditi metodu ili kombinaciju metoda kojom ćete na najbrži mogući način rešiti celulita i doći do željenih rezultata na Vaše i naše obostrano zadovoljstvo.